روش آماده سازی و طرز تهیه مرغ تندوری با سس نعناع , غذای هندی
روش آماده سازی و طرز تهیه مرغ تندوری با سس نعناع , غذای هندی
طرز تهیه مرغ تندوری بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مرغ تندوری را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه مرغ تندوری با سس نعناع , غذای هندی
این غذا بسیار خوشمزه از غذاهای پرطرفدار هندی می باشد
مواد لازم برای تهیه مرغ تندوری :
ماست :♦: 200 گرم
زنجبیل تازه، رنده شده :♦: یک قاشق غذاخوری
سیر، له شده :♦: یک قاشق غذاخوری
رب تندوری :♦: یک قاشق غذاخوری
رنگ غذای مخصوص تندوری (دلخواه) :♦: ½ قاشق چایخوری
زیره :♦: 2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز :♦: 2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا :♦: یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا :♦: ½ قاشق چایخوری
ران و سینه مرغ :♦: یک کیلوگرم
مواد لازم برای تهیه سس نعناع :
ماست :♦: 200 گرم
نعناع، درشت خرد شده :♦: یک دسته کوچک
گشنیز، درشت خرد شده :♦: یک دسته کوچک
پیاز کوچک، درشت خرد شده :♦: ½
گوجه فرنگی، درشت خرد شده :♦: یک عدد
دانه انار خشک، آسیاب شده :♦: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه :♦: یک قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی,نمک :♦: به مقدار لازم
روش آماده سازی و طرز تهیه مرغ تندوری با سس نعناع , غذای هندی
با این میزان مواد اولیه می توانید برای 6 نفر این غذای خوشمزه را تهیه کنید
طرز تهیه مرغ تندوری :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مرغ تندوری ابتدا باید
برای آماده کردن مرغ همه مواد را به غیر از مرغ درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا کامل مخلوط شود.
تکه های مرغ را در این مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند.
بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند.
برای تهیه سس نعناع مواد را داخل مخلوط کن ریخته و به اندازه دلخواه پودر چیلی و نمک به آن اضافه کنید.
دستگاه را روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید. مرغ ها را به مدت 20 دقیقه بپزید و
سپس حرارت را کم کنید تا 120 درجه سانتیگراد و تا پخت کامل ادامه دهید. با سس نعناع سرو نمایید.
روش آماده سازی و طرز تهیه مرغ تندوری با سس نعناع , غذای هندی
- ۹۷/۰۷/۰۶