طرز تهیه و روش آماده سازی فیله ی مرغ پنیری خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه و روش آماده سازی فیله مرغ پنیری خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه فیله ی مرغ پنیری بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام فیله ی مرغ پنیری را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی فیله ی مرغ پنیری خوشمزه و متفاوت
این فیله مرغ فوق العاده خوشمزه و شیک می باشدو غذای مناسبی برای مهمانی هست.
مواد لازم برای تهیه فیله ی مرغ پنیری :
فیله مرغ :♦: 6 عدد
نمک و فلفل سیاه :♦: به مقدار لازم
کره :♦: 100 گرم
ژامبون مرغ :♦: 3 برش ریز ریز شده
سیر :♦: 2 حبه پوره شده
پودر خردل :♦: یک دوم قاشق چایخوری
ادویه مخلوط ، پودر تخم گشنیز :♦: یک قاشق چایخوری
سس ورستر شایر :♦: 2 قاشق غذاخوری
نان تست تازه :♦: یک پیمانه ریز ریز خرد شده
پنیر پارمزان :♦: یک سوم پیمانه رنده شده
جعفری خرد شده :♦: یک و یک دوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه و روش آماده سازی فیله ی مرغ پنیری خوشمزه و متفاوت
اگر سس ورستر شایر گیرتون نیومد از سرکه سیرترشی هفت ساله استفاده کنید کلا این سس طعم سرکه میده.
طرز تهیه فیله ی مرغ پنیری :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه فیله ی مرغ پنیری ابتدا باید
فیله های مرغ را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک کردن کمی بکوبید تا پهن تر شود.
سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.
نانهای تست را هم ریز ریز خرد کنید .
دو سوم کره را داخل تابه آب کنید و ژامبونها را با اون تفت بدید .
سپس به ترتیب پودر خردل،ادویه ها؛سس ورستر شایر،نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا فیله های مرغ را با باقیمانده کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار بدید.
بعد سطح روی فیله ها رو با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها یه کمی فشار بیارید تا فیله ها پرس شود.
سینی را داخل فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید.
طرز تهیه و روش آماده سازی فیله ی مرغ پنیری خوشمزه و متفاوت
برای تزئین ظرف میتونید روی ظرف را با برگهای اسفناج بچینید و مرغها را روی اون بگذارید و با حلقه های گوجه گیلاسی تزئین کنید.
طرز تهیه و روش آماده سازی فیله ی مرغ پنیری خوشمزه و متفاوت
- ۹۷/۰۷/۰۶